Stilfuld og klassisk terrasse opnås med flotte terrassebrædder

Træterrassen har en blød overflade, føles altid lun at sætte fødderne på, mulighed for kreative løsninger og et flot og unikt udseende. Det er bare nogle af de fordele, du får med ved at vælge træterrassen frem for andre typer af terrasser. Muligheden for at lave de kreative løsninger opstår blandt andet ved, at træbrædderne er lette at skære over i forskellige størrelser, vinkler og former. Nedenfor kan du lære mere omkring hvilke typer af terrassebrædder du kan finde på markedet.

Billige terrassebrædder kan opfylde mange krav

Det kan lyde dyrt med træterrassen, men det behøver det slet ikke at være. Der findes træterrasser til priser, hvor de fleste kan være med. På trods af en lav pris, får du stadig en høj kvalitet og et flot udseende. Dermed kan det siges, at du ved at finde nogle billigere varianter kan få rigtig meget for pengene og få opfyldt de krav, ønsker og behov, du end måtte have.

Tre forskellige typer af brædder

Der findes tre forskellige typer af terrassebrædder, hvilket er gældende for:

  1. Brædder af komposit: Brædder af komposit til terrassen er lavet af træ, plastik samt et bindemiddel, hvorfor der ikke er tale om rent træ. Dog vil der være mange ligheder udseendemæssigt mellem disse brædder og almindeligt træ. Du vil ved denne type heller ikke skulle bekymre dig om vedligeholdelse
  2. Trykimprægnerede brædder til terrassen: Passende til en mindre terrasse i sommerhuset, kolonihavehuset eller derhjemme. De holder i mange år og kræver årlig behandling
  3. Hårdttræsterrassebrædder: Du kan vælge at behandle denne type af brædder, så de bibeholder den naturlige farve. Vælger du ikke at behandle dem, vil de få et gråligt og mere råt udseende, hvilket også kan være en meget flot løsning.

Vedligeholdelsen skal tages i betragtning

Ved køb af terrassebrædder er det essentielt at tænke på den lange bane. Brædderne vil være udsat for vind og vejr året rundt. Nogle typer af brædder kan klare dette i mange år uden behandling, mens andre som minimum kræver årlig behandling. Dette bør afstemme med den tid, du vil sætte af til vedligehold i årenes løb.