Sorteringskasser til alles behov

I mange brancher i Danmark kan det være nødvendigt at kunne sortere i sit udstyr. Et godt sorteringssystem kan, når det virker allerbedst, gøre det nemmere at bevare overblikket og hurtigt at handle, hvis det skulle blive nødvendigt. Det gælder, uanset om du arbejder på et hospital, i medicinalindustrien eller som tandlæge. Gode sorteringskasser kan derudover også sagtens være til gavn, hvis du for eksempel arbejder i en isenkramforretning.

Gør din sortering nemmere med kasser i forskellige størrelser

Med sorteringskasser fra Ultaplast kan du nemt holde overblikket over dit udstyr ved at skabe dit eget velfungerende system. På den måde er det nemt at finde de forskellige genstande og dele, når du har behov for det. Samtidig kan du finde flere forskellige kasser, alt efter hvad du ønsker dig og har behov for. Du kan nemlig finde kasser til sortering i to forskellige størrelser:

  • A4
  • A5

På den måde har du god mulighed for at finde en eller flere sorteringskasser, der kan opfylde dine behov på den bedste måde. Uanset hvilken størrelse du foretrækker at investere i, vil kasserne blive leveret inden for kun få dage.

Hvis du vælger størrelsen A4, har kasserne målene 315 x 230 x 28 mm. Derudover kan de have 22-28 rum, 28-33 rum og 28-50 rum. Derimod har kasserne i størrelsen A5 målene 230 x 175 x 28 mm og 12-28 rum, 18-28 rum og 24-28 rum.

Praktiske sorteringskasser

Det er dog ikke kun de forskellige størrelser, der er en fordel ved disse kasser til sortering. Det er nemlig også muligt at stable kasserne, så de fylder mindst muligt. Derudover har de en fast ruminddeling og transparente låg. På den måde kan du nemt og praktisk se, hvad der er i de forskellige kasser, hvormed du ikke skal roder hver enkelt kasse igennem for at finde en bestemt ting.

Selve låget er fremstillet i transparent plast, imens ruminddelingen er fremstillet i termoformet hvid plast. Samtidig består kassens bund af lysegrå sprøjtestøbt plast. Det er alle materialer, der er hårdføre, hvorfor du netop nemt og praktisk kan stable mange sorteringskasser oven på hinanden.