Sådan stoppede jeg med at snorke ved brug af en snorkeskinne

Jeg har længe døjet enormt meget med snorken. Dette har været til stor gene, både hos mig og min partner. Ingen af os fik sovet ordentligt og, jeg især, vågnede ofte op uoplagt og træt. Jeg undersøgte derfor mine muligheder og bestemte mig for at få en snorkeskinne hos Tandlægerne Søborg. Tandlægerne Søborg var meget behjælpelige fra start til slut, og snorkeskinnen har gjort en kæmpe forskel for mig (og min partner for den sags skyld).

Hvem har egentlig glæde af en snorkeskinne?

  • Snorkere som er generet af sin snorken (i både stort og lille omfang)
  • Snorkere som har et ønske om at forebygge eventuel søvnapnø
  • Snorkere som i forvejen har søvnapnø

Behandlingsforløb

Hele ”behandlingsforløbet” omkring denne snorkeskinne er simpelt og ligetil.

De søde medarbejdere hos Tandlægerne Søborg starter med at scanne dine kæber med en 3D scanner.

Bagefter foretager de en form for pusteprøve, som kan aflæse hvor langt din kæbe skal skydes frem, for at det vil afhjælpe din snorken.

Når dette er gjort og overstået, så tilpasses skinnen hos klinikken og du får selvfølgelig en guide til hvordan den skal bruges.

Så det er i det store hele meget simpelt og ligetil – og virkelig det værd!

Snorkeskinnen har bidraget til, at jeg er blevet mere oplagt i hverdagen, har mindre trang til søde sager og oplever generelt bare mere velvære. Derudover sover min partner også gevaldigt bedre om natten!


Tandlægerne Søborg er i øvrigt også meget behjælpelige, hvis man er i tvivl om man har behov for en snorkeskinne. De guider og vejleder så du får bedst mulige behandling. Derudover er det en uafhængig klinik, hvilket vil sige at de selv træffer alle beslutninger. De behøver derfor aldrig at gå på kompromis med kvalitet.

En sidste ting der lige skal nævnes er, at Tandlægerne Søborg har udvidede åbningstider hvilket gør det muligt at komme tidlig formiddag og sen aften (og selvfølgelig også i løbet af dagen hvis det passer bedre). Men disse lange åbningstider gør det nemmere at få til at passe i en travl hverdag.