Pift badeværelset op med en lækker vasketøjskurv

Badeværelset er ikke altid det sted, hvor man gør mest ud af indretningen på trods af, at det er et rum, som ingen kan undgå at bruge tid i hver eneste dag. Hvis du er en af dem, der synes, at dit badeværelse trænger til en opfrisker, så kan en ny vasketøjskurv være en hurtig og nem løsning, der kan skabe mere farve og liv i et ellers hvidt og enkelt rum.

Gem vasketøjet væk i flot design

Det kan godt være, at du synes, det er kedeligt at vaske tøj, men derfor behøver din vasketøjskurv ikke at være det. Der findes en lang række forskellige vasketøjskurve i forskellige designs, f.eks.:

  • Vasketøjskurve i træ, bambus, tekstil, plast eller stål
  • Stående vasketøjsposer
  • Vasketøjskurve med ruminddelinger
  • Vasketøjskurve med eller uden låg
  • Vasketøjskurve, der også kan fungere som bænk, taburet eller lav skænk
  • Vasketøjskurve i forskellige farver

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, og du kan derfor præge dit badeværelse på mange forskellige måder med en vasketøjskurv. Også selvom badeværelset er småt, eller du har brug for nemt at kunne tage kurven med dig til et fælles vaskeri.

Der er altså rig mulighed for, at du kan tilføje lidt ekstra liv og personlighed til dit badeværelse med noget så kedeligt som en vasketøjskurv. Suppler eventuelt med farvede eller mønstrede håndklæder, lidt grønne planter, der kan tåle fugten eller måske et nyt bruseforhæng. Små ting kan gøre en stor forskel i et lille, enkelt rum.

Gør det sjovere at sortere vasketøjet

Når først du har fået øjnene op for de mange flotte og pyntende designs indenfor vasketøjskurve, kan det godt være svært kun at vælge én. Så hvorfor ikke have flere forskellige, så du ikke behøver at sortere vasketøjet før hver vask, men bare kan sortere det, inden du putter det i vasketøjskurvene? Hav f.eks. en til hvidt tøj og en til kulørt tøj eller del tøjet op efter, hvilken vask det skal have, så du ikke risikerer at ødelægge din sarte silkeskjorte, fordi den ved en fejl røg med i 40-graders vasken.