Hvilke tagplader er bedst når man skal have nyt tag?

For et års tid siden besluttede jeg mig for at nu skulle det være – jeg skulle have nyt tag. Det gamle var efterhånden godt slidt og vedligeholdelsen af det havde ikke været super. Jeg kontaktede derfor Lavpris Træ som har et bredt udvalg af termotage, tagplader, betontagsten, tagplader i plast, trapezplader i stål, lertegl og meget mere. Køb tagplader hos Lavpris Træ lige her. Jeg fandt hurtigt ud af, i samarbejde med Lavpris Træ, hvilke produkter som ville passe bedst til de arkitektoniske linjer på mit hus samt hvad der passede bedst til husets sjæl.

Mit gamle tag var, grundet dets dårlige tilstand, nødt til at blive skiftet ud. Lavpris Træ guidede grundigt i henhold til hvilke tagplader som var bedst i min situation og her blev der både vendt tagplader i plast, trapezplader i stål og meget andet.

Kvalitet, det visuelle og det økonomiske

Det vigtigste for mig var at kvaliteten var i orden og at det var lavet af materialer som kan holde i mange år fremover.  Derudover var det visuelle udtryk selvfølgelig også væsentligt. Samtidigt med dette ville jeg gerne gøre det så billigt som muligt og altså ikke bruge en formue på at skifte tag. Som du nok kan se, havde jeg altså en del krav. Dog mødte Lavpris Træ mig lige præcis der hvor jeg var, og gav mig super vejledning og råd.

Dit nye tag og vedligeholdelse

Når man får lavet et nyt tag er der oftest en garanti på, at det vil holde i mange år fremover. Dette er dog med den forudsætning, at man vedligeholder det løbende. Vedligeholdelsen består i at rense taget for det skidt der eventuelt måtte sidde, herunder alger, snavs og mos. Dette skal gerne ske minimum en gang årligt.

Hvis man ikke sørger for at vedligeholde sit nye tag, så risikerer man at der kommer fugt-eller frostskader. Disse fugt og/eller frostskader kan i sidste ende påvirke levetiden af taget negativt – hvilket vi jo gerne vil undgå.

Lavpris Træ var dog super behjælpelige gennem hele processen!