Find de perfekte badmintonbolde og fjerbolde til dit spil

Ligesom andre sportsgrene kræver badminton en hel del udstyr, før du overhovedet kan komme i gang med at spille. Noget udstyr er dermed fælles for alle niveauer, uanset om du er nybegynder, øvet eller ligefrem professionel. Ud over at vælge den helt rigtige badmintonketcher, skal du derfor også vælge de helt rigtige badmintonbolde. Boldene har nemlig stor betydning for dit spil og din kontrol over dem. Det er med andre ord et stykke udstyr, som du bør vælge med omhu. Du kan nemlig finde flere forskellige slags i det store udvalg.

Vælg mellem flere forskellige mærker

Når det kommer til bolde, kan du finde et stort og varieret udvalg fra flere forskellige mærker. Badmintonbolde kan blandt andet fås fra mærker som:

  • Yonex
  • Forza
  • RSL

Hvis du gerne vil gå op i dit spil og sporten, er det en god ide at investere i rigtige fjerbolde og dermed ikke badmintonbolde af plastik. Men selv ved at vælge fjerbolde kan du finde mange forskellige at vælge imellem. Derfor er det vigtigt, at du for eksempel tænker over boldenes hastighed. Hvis du vælger en bold med den forkerte hastighed, kan det giver udfordringer, imens du spiller. Derfor er det en vigtig faktor at have in mente.

Badmintonbolde med den rigtige hastighed

Når det kommer til hastighed, kan du som sagt finde forskellige bolde fra forskellige udbydere. Derfor kan det især for nye spillere også godt føles som en udfordring at finde den helt rigtige bold. Hvis du har det sådan, skal du være opmærksom på:

  • At du kan have svært ved at holde bolden på banen, hvis den bliver for hurtig
  • At du kan have svært ved at få bolden ned til baglinjen, hvis den er for langsom

De rigtige badmintonbolde kan derfor have stor betydning for, hvorvidt du har kontrol på banen eller ej. Samtidig skal du være opmærksom på, at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Det betyder dog også, at boldene generelt vil holde i længere tid, hvis du har betalt lidt mere for dem.