3 Smarte udendørslamper

Udendørsbelysning er ikke udelukkende til for, at man skal kunne se, når mørket falder på. Til arrangementerne på terrassen er det naturligvis rart med god udendørsbelysning, der skaber en hyggelig atmosfære. Udendørslamper kan sættes op hvor som helst omkring huset og i haven, uanset om det er til belysning af indkørslen, i haven eller på terrassen. 

Smarte udendørslamper på markedet

Der er et hav af udendørslamper på markedet, herunder væglamper, jordspydslamper og sokkellamper. Jeg har samlet mine 3 yndlings udendørslamper, som er super smarte, og som uden tvivl vil skabe den perfekte ramme om hus og have.  

  • LED solcellelampe med jordspyd, hvor lyset i lampen giver en illusion om et ægte stearinlys. Dette lys er med til at skabe en rigtig hyggelig stemning i haven og omkring terrassen, og kan til hver en sommeraften på terrassen sætte prikken over i’et. Ved brug af solcelleteknologi  udnytter du en af jordens naturlige energikilder, og du sparer dermed penge på energi!
  • En lyskæde er et must-have omkring en have. Hvorfor er en lyskæde smart, spørger du måske? Det er den, fordi den på 0,5 kan skabe en stemningsfuld atmosfære og bidrage med dæmpet og hyggeligt lys til de mange lange sommernætter. Det smarte ved lyskæder er netop også, at de fås i et utal af længder samt modeller, og der er derfor rig mulighed for at finde en lyskæde, der passer til dit loungeområde i haven eller terrassen. For eksempel er Sirius lyskæden Lucas 3 meter lang, men du kan tilslutte suppleringskæder og dermed få en lyskæde i en længde, der passer til din have. 
  • Sidst men ikke mindst er der Philips Hue Impress piedestallampe. Philips Hue serien bidrager med en masse smarte udendørslamper, og lampernes lys spænder over hvid samt over 16. Millioner farver. Piedestallampen kan placeres ved indkørslen eller omkring terrassen for at skabe god belysning, når mørket falder på. Med Philips Hue Impress Piedestallampe er der rig mulighed for at tilpasse belysningen til grillaftenen, den store fest eller en lille, hyggelig komsammen for familien. 

Skab den perfekte ramme til en hyggelig aften på terrassen

Med de mange muligheder er der god mulighed for at finde noget, der passer til din have og dit udendørsareal omkring huset. Der er dog ingen tvivl om, at udendørsbelysningen har meget at sige, når det kommer til at skabe den perfekte ramme til en stemningsfuld aften på terrassen med familien eller vennerne.