3 gode grunde til at vælge flexleasing

Hvis du går med tanker om at vælge flexleasing privat til at få fingrene i din næste bil, så er du kommet til det rette sted. Leasing kan være en jungle – hvornår er det en god idé, og hvornår er det ikke? Og hvilken type leasing skal man vælge? Vi har her samlet en kort guide til dig, der overvejer flexleasing med tre gode grunde til at vælge flexleasing.

Få din drømmebil med lavere afgift

Der er – som ved næsten alt andet – både fordele og ulemper ved flexleasing til private. Vi har her samlet tre fordele ved at flexlease din næste bil:

  • Du kan nemmere få aktualiseret dine bildrømme: hvis du drømmer om en af de helt dyre og luksuriøse bilmodeller, så kan flexleasing være oplagt for dig, da denne form for leasing især er fordelagtig ved biler med en stor registreringsafgift eller ved hyppig udskiftning af biler
  • Du kan betale registreringsafgiven i små, opdelte portioner: det smarte ved flexleasing er, at du ikke behøver at betale den dyre registreringsafgift på én gang, men betaler den i små procentvise portioner hver måned – satserne ligger på 0,5-2 %
  • Du skal kun betale afgift i den periode, du leaser bilen: du hæfter ikke for hele registreringsafgiften – du skal kun betale i de måneder, du leaser bilen. Dvs. at hvis du leaser i 14 måneder, så betaler du kun 14 x 0,5-2 % af registreringsudgiften.

Flexleasing er ikke for alle

Fleasing af biler er derfor en rigtig god løsning i mange tilfælde. Men det er ikke nødvendigvis en god løsning ved køb af alle typer biler eller ved alle behov. Det er derfor en god idé at bruge lidt tid, inden du kaster dig ud i flexleasing, på at gennemtænke dine behov til din kommende bil og til at forhøre dig hos en bilforhandler eller hos et leasingselskab. Ofte kan flexleasing ikke betale sig, hvis du ønsker en billig bilmodel, eller hvis du har brug for en bil, der kan holde i mange år – eller hvis det bare er vigtigt for dig at eje din egen bil.